NB II

Kapus nélkül készülnek

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Kapus nélkül kezdte meg a felkészülést az NB II Nyugati-csoportjában szereplő Veszprém FC. Az együttesre kemény program, és hetekig napi két edzés vár – írja a veol.hu.

– Négy futballista ellen fegyelmi eljárás van folyamatban, ők nem edzhetnek a csapattal. Közülük Kiss Máté kölcsönszerződése lejárt, visszament Paksra. Tarczy Pál, Makrai László és Kádár Balázs sorsa egyelőre bizonytalan, ügyükben később születik döntés – nyilatkozta Vágó Attila vezetőedző. – Éppen emiatt kell két kapust, illetve egy középső védőt igazolnunk. A klub anyagi lehetőségei ezt engedik meg, vannak már kiszemeltjeink is. Gyorsan kell választanunk, mert az idő szorít. Ide tartozik még, hogy nyilván jönnek próbajátékosok is, de szeretnénk minél előbb kialakítani a végső keretet.

Cseresznyés Péter klubigazgató elmondta, hogy az egyesület vezetősége hétfőn (január 14.) dönti el, mi legyen a fegyelmezetlen játékosok (Kiss Máté, Makrai, Kádár, Tarczy) sorsa. Addig nem edzhetnek a társaikkal, és természetesen eligazolásuk ügyében sem intézkedhetnek. A hírek szerint a négy labdarúgó a tavalyi év utolsó edzésén nem jelent meg. A VFC vezetősége és a játékosok egymásnak teljesen ellentmondó történetet meséltek a hiányzás okairól, remélhetően a határozatból kiderül, hogy mi történt valójában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik