NB II

Győztes koreográfia

Az Orosháza ellen látványosan ünneplő Kenderes Zoltán bízik benne, hogy sokáig kitart a formájuk.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Múlt hétvégén, az NB II Keleti-csoportjának hatodik fordulójában a Restart-Ceglédi VSE 5-1-re felülmúlta az Orosháza FC-t. A Pest megyeiek ezzel a győzelemmel a második helyre léptek fel a tabellán. A találkozón a negyedik hazai gól után Kenderes Zoltán látványos gólöröme is üde színfoltja volt az összecsapásnak. A 23 éves középpályás a koreográfiáról, a mérkőzésről és a csapat eddigi szerepléséről is mesélt a Rangadó.hu érdeklődésére.

– Honnan ered ez a gólőröm? Mi a története?
– Nem egy nagy kaland, megbeszéltük az egyik csapattársammal, ha valamelyikünk gólt szerez, akkor ezzel a koreográfiával fogunk ünnepelni, amit egy klipben láttunk. Be is játszották a gólom után ezt a részletet, így eleget tehettem az ígéretemnek.

– A mérkőzés valóban olyan sima volt, ahogy az eredmény mutatja?
– Már a harmadik percben kettő-nullra vezettünk, ez azért eléggé rányomta a bélyegét a mérkőzésre, hiszen a vendégek nehezen ocsúdtak fel a rossz kezdés után. Amúgy egységes csapat az Orosháza, de mi jó napot fogtunk ki és magabiztosan nyertünk.

– Számított rá, hogy ennyire jól fognak szerepelni a bajnokságnak ebben a szakaszában?
– Számítottam, hiszen eddig is egységesek voltunk, most az utóbbi meccseken pedig már a jó eredmények is jöttek, és egy ideje már veretlenek vagyunk. Szerencsére formába lendültek a csatárjaink, az ő gólerősségüknek is köszönhető, hogy ilyen sikeresek vagyunk. Bízom benne, hogy sokáig lendületben leszünk.

– Vasárnap a DVSC-DEAC-hoz látogatnak. Kitart a jó formájuk?
– Fiatalos csapat lesz a soros ellenfelünk, sokat futnak, gyorsak, harcosak, szóval nem lesz könnyű. De persze megpróbáljuk, hiszen jó szériában vagyunk és Debrecenbe is a győzelemért utazunk.

Olvasói sztorik