Hírek

Jó helyre került Halgas Tibor

Cegléden biztosan számításba veszik; az a legfontosabb számára, hogy minél több időt töltsön a pályán.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

Halgas Tibor az átigazolási időszak végén igazolt az NB II Keleti-csoportjában szereplő Restart-Ceglédi VSE együtteséhez, amelyre rá is fért az erősítés, hiszen a bajnokságban két forduló után még nyeretlenek voltak. A Diósgyőrből kölcsönbe érkező játékos a Rangadó.hu érdeklődésére elmondta, hogy szeretne mihamarabb beilleszkedni új csapatába, amihez minden adott, hiszen úgy érzi, jó helyre került.

– Volt több lehetőségem is, de leginkább Cegléden éreztem, hogy számítanak rám – mesélte a Rangadó.hu megkeresésére Halgas Tibor. – A vezetőedző, Ványi Zsolt személye is sokat számított a döntésemben. Úgy érzem, jó helyre kerültem, az első benyomásaim abszolút pozitívak, több játékost ismertem korábbról, a beilleszkedéssel nem lesz gondom. Mindenképpen az a cél a csapatnál, hogy olyan helyezést érjünk el, ami elegendő ahhoz, hogy biztosan az NB II-ben maradjunk. Vannak ambícióink, szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak.

Természetesen kíváncsiak voltunk arra is, hogy Diósgyőrben mennyi esélyt lát arra, hogy idővel beverekedje magát a csapatba.

– Elsősorban játszani szeretnék, minél több időt akarok a pályán tölteni. Diósgyőrben a jobboldali védő és a jobboldali középpályás posztján is két-két játékos van, aki előttem jár, nagyon nehéz lenne csapatba kerülnöm. Próbálok Cegléden úgy futballozni, hogy amikor visszakerülök, akkor jobban számításba vegyenek.

Győztes premier

Érdekesség, hogy Halgas Tibor a hétvégi, harmadik fordulóban mutatkozott be ceglédi színekben, éppen előző csapata, a Kazincbarcika otthonában. A vendégek 2-0-ra győztek, a játékos végig a pályán volt.

Olvasói sztorik