NB II

Minden meccset meg akarnak nyerni

Kiss Márton szerint nem sikerült jól a felkészülésük, de lassan kezd összeszokni a csapat.

Kapcsolódó cikkek

Állítsd össze Álomcsapatodat az NB I-ből! regisztrálj szeptember 14-ig, és nyerd meg te a bajnokságot!Klikk!

A Kozármisleny SE három forduló után a negyedik helyen áll az NB II Nyugati-csoportjában. A baranyaiak két hazai meccsükön tudtak győzedelmeskedni, így hat pont áll a nevük mellett. Az együttes tagja 2010 óta a szombathelyi születésű Kiss Márton. A 23 éves védő korábban a Haladásban, a Vasasban és Barcson is megfordult. Előző csapataiban kevésbé számoltak vele, de Kozármislenyben stabil kezdővé vált az elmúlt két évben.

A Rangado.hu megkeresésére elárulta, hogy kiváló körülmények vannak a gárdánál, és jól érzi magát az együttesben.

– Két éve vagyok már itt, nagyon jól érzem magam, szuper kis csapatunk van – kezdte Kiss Márton. – Az öltözői hangulat kiváló. Egy-két rutinos labdarúgót leszámítva csak fiatalok vagyunk, aminek én örülök is egyébként.

– Három forduló után két győzelemmel állnak, ezek szerint jól sikerült a felkészülés a nyáron?

– A felkészülésünk sajnos egyáltalán nem sikerült jól, a csapat létszáma nem igazán volt ideális. Sok esetben nyolcan, tízen edzettünk. Ez az állapot hetekig is eltartott. Az átigazolási időszak végére lettünk azért huszonegyen. Kezdünk szépen lassan összeállni, a fele csapat azért megmaradt tavalyról. Azt, hogy erősödtünk-e a sok új játékos érkezésével, majd az idő eldönti.

– A tavalyi kiváló eredmények után mit vár a szezontól? Milyen célokkal vágott neki a bajnokságnak a Kozármisleny?

– Nem tűztünk ki semmilyen célokat. Kimegyünk a pályára, futballozunk, és minden meccset meg akarunk nyerni. Egyik meccsre se mondjuk azt, hogy most megelégednénk a döntetlennel. Akármelyik csapat lehet az ellenfél, mi játsszuk a saját játékunkat és győzni akarunk mindenhol.

– Bajára utaznak a hétvégén, mit vár a találkozótól?
– Igazából a Baja csapatáról semmit sem tudok. Nem is érdekel engem és a csapatot sem, az edzőnket főleg nem. Mi nem foglalkozunk az ellenféllel. Mint már említettem, mindenhova a 3 pontért utazunk, szombaton Baján sem lesz ez másképp.

– Másfél éve volt egy térdműtéte, azóta pedig egyre jobban szerepel! Az utóbbi időben öntől szokatlanul poszton, bal bekként játszott…
– Igen, volt egy csúnya sérülésem, meg kellett műteni a térdemet. Elég sokat ki is kellett hagynom. A sok szabadidő, ami ezzel járt, elég volt arra, hogy fejlesszem a bal lábamat, rengeteget foglalkoztam ezzel. A műtét után még jobban akartam a sikert, fejlődni akartam, hogy előrébb jussak. Kijelenthetem, már hasonlóan tudom használni a bal lábamat is, mint a jobbat. Ezért számít rám a mester baloldali védőként is.

Olvasói sztorik