NB II

Elkezdtek erősíteni Kazincbarcikán is

Magyar és külföldi játékosokat is szerződtetett már az NB II-es KBSC.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A kazincbarcikai névsorolvasást a biztos maradókkal érdemes kezdeni. A kbsc.blog.hu szurkolói oldal alapján: Szabó Ádám, Nyitrai Dávid, Nyisalovits Donát, Fehér Balázs, Horváth Bence, Tátrai Gergő, Kovács Péter, Komlósi Ádám, Molnár Gábor, Kazvinszki Jácint, Sütő Attila, Poszuk Gergő és Toplenszki Szabolcs.

A kölcsönkapott játékosok értelemszerűen visszatértek klubjaikhoz: Bene Attila Mezőkövesdre, Illés Richárd, Szabó Péter és Halgas Tibor Diósgyőrbe, Daniel Gomez Veszprém helyett pedig már a nyugati újonc Csákvárnál van próbajátékon. Hamar Zsolt és Vasas Viktor szerződése lejárt, mindkettejüktől elköszönt a borsodi szakvezetés.

Lehetséges távozó Horváth Szabolcs is, aki a Mezőkövesd-Zsóry együttesénél van próbajátékon, valamint Joussouf Konaté, aki még nem tért vissza a csapathoz nyári szabadságáról, pedig élő szerződése van a klubbal.

Az érkezők listájának első helyén Fótyik Dominik áll. A szlovák első osztályban többször is pályára lépett már a 20 éves csatár a Zsolna és a Michalovce színeiben, az elmúlt szezont pedig kölcsönben egy másodosztályú csapatnál töltötte.

Messi Eugene Junior francia-kameruni játékos, aki az előző hetekben Egerben volt próbajátékon, játszott is az Újpest ellen, de nem győzte meg a hevesieket, hogy erősítés lenne az NB I-ben, Kazincbarcikán viszont szerződést kapott.

Francisco Salvador Elá, művésznevén Chupe az Egyenlítői Guineából származik. Spanyolországban nőtt fel, a Real Madrid ifjúsági csapatában kezdett focizni. Eljutott egészen a Real Madrid Castilláig (tartalékcsapat), majd több spanyol másod- és harmadosztályú klubot megjárva végül Kazincbarcikán kötött ki. A 32 éves csatár kétszer szerepelt afrikai hazája válogatottjában.

Enes Brnicanin 26 éves szerb balhátvéd. Van a lábában néhány első osztályú meccs is, de leginkább a másod- és a harmadosztályban vitézkedett. A brazil Renan Vinícius De Oliveira Cassini legutóbb a Veszprém csapatában játszott, többnyire csak csereként, de két gólt így is összehozott.

A tiszaújvárosi csapatról visszatér Varsányi János kapus, Mezőkövesdről pedig érkezik a rimaszombati csatár, Husanik Patrik. Hozzá hasonlóan szintén ifjú tehetség a miskolci Szala Ákos, akit a Honvéd-MFA-tól sikerült hazacsábítani Borsodba.

Két labdarúgó, Alekszandar Kuzmanovski és Szőke Roland próbajátékon szerepel a Kazincbarcikánál.

Olvasói sztorik