NB II

Éles és Dobos is Mezőkövesden

Két új játékos jelentkezett edzésre Mezőkövesden: Éles Szilárd és Dobos Attila.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Új igazolásokról tudott beszámolni a kedd esti edzés után Véber György, az NB II Keleti-csoportjában szereplő Mezőkövesd-Zsóry vezetőedzője.

– Legutóbb Hegedűs Csaba érkezéséről tudtam hírt adni, de már a mi játékosunknak tekinthető Éles Szilárd és Dobos Attila is – mondta el Véber György a kovesdisport.hu oldalon.

Éles Szilárd nem ismeretlen Mezőkövesden, hiszen a tavalyelőtti ezüstérem aktív részese volt, az NB II legjobb játékosának választották. Le is igazolta az élvonalbeli Siófok, de egy térdsérülés tönkretette a balhátvéd szezonját.

Dobos Attila középpályás, legutóbb Diósgyőrben szerepelt. A 33 éves labdarúgó megfordult a Honvédban, a REAC-ban és az MTK-ban is. A két játékos be is mutatkozhat szerdán 17 órakor a mezőkövesdi füves pályán rendezendő edzőmeccsen, a Gyirmót ellen.

Mezőkövesd-Zsóry

Érkezők: Dobos Attila (Diósgyőr), Éles Szilárd (Siófok), Kemény Tamás (Honvéd-MFA?), Hegedűs Csaba (Dunakanyar-Vác), Bognár István, Kiss Zoltán (mindkettő Újpest), Bene Attila (kölcsönből vissza, Kazincbarcika), Szabó Viktor (kölcsönből vissza, BKV Előre), Irhás Ignác (Haladás, kölcsönbe)
Távozók: Sivák Sándor (befejezi a pályafutását), Husanik Patrik (Kazincbarcika), Sebe Attila, Gallik Gábor (mindkettő kölcsönbe, Bükkábrány), Haburcsák Bertalan, Szabó Ádám, Kákonyi Dániel, Vámosi Csaba, Kerényi Gábor (?)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik