NB II

Arany László értékel

A Balmazújváros edzője elégedett a DVTK elleni szoros vereséggel.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Egygólos vereséget szenvedett a felkészülésben előrébb tartó, első osztályú Diósgyőrtől a Balmazújváros csapata. Az NB2 keleti csoportjában szereplő együttes vezetőedzője, Arany László a balmazfoci.hu-n értékelte a mérkőzést:

– Négy edzés után ez egy jó játék volt, egy nagyon jó ellenfél ellen. Voltak nekünk is helyzeteink, sőt, a legnagyobb lehetőség előttünk adódott, de sajnos kimaradt. A fiúk jól álltak a mérkőzéshez. A kezdők és a később beálltak teljesítménye is rendben volt – nyilatkozta a honlapnak Arany.

– Kállai Gáborral mi történt?

– Sajnos meghúzódott a hasfala, aminek a gyógyulása általában hosszadalmas. Bízunk azért benne, hogy hamar visszatérhet közénk. Rajta kívül Kónya Márk és Papp Feri bajlódik sérüléssel. Ha ők is felépülnek, erős keretünk lesz.

– Holnap kezdődik a keményebb munka?

– Igen. Szerdán egy, csütörtökön két gyakorlás szerepel a programban. Pénteken a második edzés valószínűleg úszás lesz. Majd szombaton délelőtt fogadjuk a Hajdúszoboszló együttesét. Mint ahogyan ma sem, azon a találkozón sem az eredmény lesz még az érdekes. A bajnokságra készülünk – zárta szavait a szakvezető.

Olvasói sztorik