NB II

A nyíregyházi támadó újra az MTK-ban

Alakulóban a Spartacus kerete, és már megvan a pontos felkészülési menetrend is.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A napokban végre megtörtént a tulajdonosváltás a Nyíregyháza Spartacusnál. Az új klubvezetés az új ügyvezető igazgatóval és gazdasági vezetővel együtt elkezdte a munkáját. A csapat először június 28-án, csütörtökön találkozik, de a pontos nyári forgatókönyv már elkészült – írja a Szabolcs Online.

Ami a játékosokat illeti, Brekk János szakmai igazgató szeretné minél hamarabb véglegesíteni a keretet. Ez viszont nagyban függ a kölcsönjátékosok sorsától. Néhány napon belül el kell dőlnie Csorba Szabolcs, valamint Pákolicz Dávid jövőjének, mert ettől függenek a Spartacus további átigazolásai, erősítései, hiszen, nagyon szeretnék őket megtartani.

A kapusok közül Balogh János és Sánta Tibor is marad, ahogyan a védelemből Ur László és Ambrusz Árpád. Visszatér a saját nevelésű, az elmúlt szezonban Balmazújvárosban futballozó Sipos Tamás. A védelem bal oldalára még szeretnének igazolni a vezetők.

A középpályások közül egészen biztosan marad Minczér Tibor és Reznek Donát is. Előrehaladott tárgyalásokat folytat a klubvezetés a csapatnál már megfordult Milan Davidovval, de a megegyezést nehezíti, hogy a játékos perben állt a régi tulajdonosi körrel. A legutóbb Orosházán futballozó Petneházi Márk viszont már a Spartacus játékosának tekinthető.

A támadók közül ugyancsak sikerült megállapodni Germán Tamással, valamint a sajátnevelésű Módis Dáviddal. Montvai Tibor visszatér Nyíregyházára. A klubvezetés tárgyalásokat folytat a saját nevelésű – jelenleg Nyírbátorban futballozó – Nagy Dáviddal, aki a legutóbbi szezonban az NB III Tisza-csoportjának gólkirálya lett. Az is eldőlt, hogy az U20-válogatott Batizi-Pócsi Balázs az élvonalba visszajutott MTK-ban folytatja, hiszen a fővárosi klub élt az opciós jogával, és visszavásárolta őt.

Olvasói sztorik