NB II

Balogh marad Nyíregyházán, Montvai érkezik

Balogh János két évre kötelezte el magát a Nyíregyháza Spartacushoz, amelyhez Montvai Tibor is csatlakozik.

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A skót élvonalbeli Hearts csapatában kezdte, és a Nyíregyháza együttesében folytatta az előző szezont Balogh János. A kapus, és Brekk János szakmai igazgató csütörtökön egy szándéknyilatkozatot írt alá, ami mindkét fél számára kötelezettséget jelent. Ez alapján a játékos két évre elkötelezte magát a Spartacushoz, a szerződést majd akkor írják alá, ha az új klubvezetés hivatalba lép – írja a Szabolcs Online.

Minden valószínűség szerint visszatér a nyíregyháziakhoz Milan Davidov, aki tavaly, a rendezetlen viszonyok miatt távozott, majd beperelte a klubot. Mivel jól érezte magát a csapatnál, és a tulajdonosi összetételben jelentős változások történtek, ezért visszalépett a pertől. A megállapodás szerint nyártól ismét Nyíregyházán folytatja, ám a dokumentumot az ő esetében is alá kell írni.

Szintén a Spartacusban folytatja az orosházi Petneházi Márk, valamint két évre aláír Montvai Tibor is. Utóbbi visszatérő, hiszen 2007-ben döntő érdemeket szerzett abban, hogy az élvonalba jutott a csapat. Utána Kecskemétre, majd Paksra került, most pedig visszatért.

Olvasói sztorik