NB I sport

Böde kisebb sérüléssel bajlódik

Ezért nem játszott a Fradi támadója a ZTE elleni edzőmeccsen.

Mint azt a Rangadó.hu-n is olvashatták: 2–2-es döntetlent játszott a másodosztályú Zalaegerszegi TE FC-vel az NB I-ben listavezető Ferencvárosi TC.

A zöld-fehéreknél nem lépett pályára Böde Dániel, aki a Fradi.hu beszámolója szerint sérüléssel bajlódik, a térdét fájlalja. Injekciót is kapott, azonban a klubhonlap megnyugtatóan közölte: csak kisebb sérülésről van szó.

Kiemelt kép: MTI Fotó/Czeglédi Zsolt

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!