NB I

Kölcsönvette a Fradi középpályását a Haladás

A portugál Rui Pedro a szezon végéig írt alá Szombathelyen.

Az Ferencváros 30 éves portugál irányító középpályása, Rui Pedro tavasszal kölcsönben a Szombathelyi Haladásban futballozik – adta hírül a Hali hivatalos honlapja

A korábbi szlovák bajnok, Európa-bajnoki (2016) és világbajnoki résztvevő (2010) Saláta Kornél után újabb futballistát igazolt a Szombathelyi Haladás. A listavezető Fradi középpályása, Rui Pedro Couto Amalho, azaz Rui Pedro a tavaszi idényre – kölcsönben – a fővárosiak zöld-fehér szerelését a szombathelyiek zöld-fehér szerelésére cseréli.

A játékos 2017 nyarán érkezett hazánkba, az FTC-hez. Első szezonjában hatszor volt kezdő, kétszer csere a Fradiban, az ősszel viszont csupán egy alkalommal, csereként lépett pályára. A különböző korosztályos válogatottakban 65 meccsen 20 gólt szerzett.

Rui Pedro péntek reggel aláírta kontraktusát, és elutazik a vasiakkal a törökországi edzőtáborba. Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatója elárulta, nagy valószínűséggel az edzőtábor alatt egy külföldi futballista csatlakozik az együtteshez.

címlapfotó: haladas.hu

Olvasói sztorik