NB I

Törökországi edzőtáborral készül a Fradira a Honvéd

Négy edzőmérkőzést játszanak majd jegyzett csapatok ellen.

Kedd este bejelentetették, hogy Baráth Botond az észak-amerikai profi ligában (MLS) szereplő Sporting Kansas City csapatához szerződött. A Budapest Honvédtól távozó háromszoros válogatott hátvéd megállapodása a következő két idényre szól, és hosszabbítási opciót is tartalmaz. Egyik új csapattársa egyébként ott van a legjobban kereső magyar labdarúgók között: itt a lista!

A 26 éves Baráth 11 esztendő után hagyja el a kispestieket, mivel december 31-én lejár a szerződése. Nem csak ő megy azonban külföldre, hanem egykori társai is, hiszen a klubhonlap beszámolója szerint a játékosoknak ezúttal sem kell nélkülözniük a külföldi edzőtábort, az együttes a törökországi Lara városában tölt majd el tíz napot január 16. és 26. között.

A csapat a téli felkészülés során négy edzőmérkőzést játszik, mind a négyet a törökországi edzőtáborban. Január 18-án a bolgár Ludogorec, január 21-én az orosz Ahmet Groznij, január 23-án a svájci Aarau, míg január 25-én az ukrán Olimpik Donyeck lesz a Honvéd riválisa.

A Honvéd január 26-án, szombaton érkezik haza, rá egy hétre pedig már következik is a Fradi elleni idegenbeli szezonnyitó.

Címlapkép: honvedfc.hu

Olvasói sztorik