NB I

Kovács István bocsánatot kért Lovrencsicstől

A fradisták szerint álszent amit, a Vidi játékosa mondott.

Mint ismert, vasárnap este a címvédő Mol Vidi FC 2-1-re legyőzte hazai pályán a listavezető Ferencvárost, amelynek így már csak öt pont az előnye a tabella élén. A rangadón már az első percek parázs hangulatot hoztak, Kovács István belépője után dulakodás alakult ki, Lovrencsics Gergőt pedig le is kellett cserélni. A Vidi válogatott karmestere a találkozó után elnézést is kért a Fradi-játékostól.

Shaqiri, a hős! Dzsudzsák óta senki sem lőtt ilyen dupla megpattanó gólokat – VIDEÓ
A hetvenedik percben beállt a svájci, és kezdetét vette a show.

Ha pedig nem hiszel az ufókban, nézd meg, megint mit művelt Leo Messi – mutatjuk élete egyik legnagyobb parádéját.

Bocsánatot szeretnék kérni Lovrencsics Gergőtől, bár nem éreztem az esetet olyan durvának, de sajnos sérülés lett belőle. Jó pár sérülésen keresztül mentem én is, úgyhogy elnézést tőle és a családjától is. Remélem, hogy minél előbb meggyógyul. Ez a legfontosabb, másodlagos, hogy mi történt a pályán. A labdát céloztam, szerintem el is találtam, de lehet, hogy egy kicsit túlzott erőbedobással történt mindez. Furán fog hangzani, de volt már ilyenből sérülésem, ezért a jövőben is hasonlóképpen mennék bele a szituációba. Sajnálom Gerit, de ez sajnos így alakult. Lehet, hogy ennek is köszönhető a parázs hangulat. A sérülések nem, de ez a hangulat hozzátartozik egy rangadóhoz. Gratulálok a Fradinak az őszi szerepléséhez, nekik is köszönhető, hogy ilyen elánnal tudtuk befejezni a szezont. Nem szerettünk volna jobban lemaradni, ez az öt pont talán még ledolgozható.

– mondta Kovács az M4 Sportnak.

A bocsánatkérés a fradisták szerint teljesen álszent a Vidi-játékos részéről, az ulloi129.hu bejegyzésében féregnek nevezik Kiskokót.

címlapfotó: vidi.hu

Olvasói sztorik