NB I

Rebrov szerint egész Magyarország a Vidi–Fradit várja

A Böde-ügyről viszont nem mondott semmit.

Szerhij Rebrov jó nagy port kavart azzl, hogy kitette a keretből Böde Dánielt, pláne, hogy akár a végső győzelmet is meghatározó mérkőzés következik a Vidi ellen. A szurkolók, illetve a csapat egykori játékosának kőkemény véleményét már megmutattuk, de a Ferencváros ukrán trérene továbbra sem foglalkozik a témával, inkább magáról a fehérváriak elleni meccsről beszélt főként:

A játékosok magabiztosak az elmúlt hetek győzelmei után – mondta Rebrov a fradi.hu-n. – Jó látni, ahogy a csapat tagjai élveznek együtt dolgozni támadásban és védekezésben is. A legfontosabb az, hogy látom a fejlődést a játékosokon, a csapaton. Meg vagyok győződve arról, hogy jó úton haladunk, és nagyon várjuk a következő mérkőzést. A szurkolók számára biztosan jó, hogy a hosszú szünet előtt még egy nagy rangadót láthatnak a tabella első két helyezettje között. Azt hiszem, egész Magyarország izgatottan várja az összecsapást. Nekünk viszont bizonyos szempontból nem számít, ki az ellenfél, hiszen minden mérkőzés egyaránt fontos a számunkra, ezúttal is a három pont megszerzése a cél. A pihenő előtt most még teljesen erre a meccsre koncentrálunk, és alaposan felkészülünk, hogy végül győztesen hagyhassuk el a pályát.

Visszatérve még egy kicsit Bödére, megmutattuk, miért is hiányozhat majd annyira a Fradinak a játéka.

A két csapat vasárnap 20.15-ös kezdéssel csap össze egymással Székesfehérváron, a találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Címlapkép: fradi.hu

Olvasói sztorik