NB I

Kész rejtély, Rebrov mikor és miért változtatta meg a véleményét Bödéről

A meccs után elégedett volt, majd kitette a keretből.

Szinte hihetetlen, de az FTC továbbra is mélyen hallgat a Böde Dániel-ügyről, kedd óta lefagyott a kommunikáció, így nem tudhatjuk, pontosan mi történt a kegyvesztett válogatott csatár és Szerhij Rebrov edző közt.

Sajtóhírek szerint az ukrán szakvezető azok után akadt ki, és tette ki a keretből a fővárosi zöld-fehéreknél a hetedik idényét húzó Bödét, hogy lefordították neki a játékos szitkozódását. Úgy tudni, az sem elképzelhetetlen, hogy a támadó nem játszik többet a Fradiban…

De nézzük Rebrov korábbi megszólalásait az ügyben!

Dani jól játszott hatvan percig, utána úgy éreztem, cserére van szükség – idézi a trénert a fradi.hu a Mezőkövesd elleni 3–2-es győzelem után. – Ha hatvan percig tud jól játszani, azzal is teljesen elégedett vagyok. Most Lanzafame lőtt gólt, Böde pedig többet vette ki a részét a védekezésből, legközelebb lehet, hogy fordítva lesz. Úgy láttam, jól működött ez a rendszer, így nem kizárt, hogy marad ugyanez, és legközelebb is ugyanígy két csatárral játszunk.

Nem sokkal később „megváltozott a széljárás”, vagyis valami történt szombat este és kedd délelőtt közt…

– Láttam már ilyen reakciót hasonló helyzetben. Jó képességű játékos, aki már több fontos gólt is szerzett idén. De most úgy döntöttem, lecserélem, ezt pedig tiszteletben kell tartania, mint ahogy az egész csapatnak és a szurkolóknak is – olvashatók Rebrov szavai a Borsban.

Nyitókép: fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik