NB I

Drágábban vehetik a 2rule-mezeket a magyar szurkolók

Másfélszer többe kerül ma egy Haladás-dressz, mint tavaly.

Mint ismert, a 2018-19-es szezon elejétől három NB I-es csapat, a a Puskás Akadémia, a Szombathelyi Haladás és a Diósgyőri VTK váltott 2rule-ra, azaz a Mészáros Lőrinc és Szélesi Ágnes – Szélesi Zoltán, a korábbi ideiglenes szövetségi kapitány felesége – tulajdonában lévő sportszergyártó cég mezeire. Ha már NB I, hihetetlen erősítésekre készül a Fradi!

Egészen idáig ezeknél a kluboknál sehol nem tudtak rendelni az új mezekből a szurkolók, a gyártósoron viszont úgy tűnik, kicsit összekapták magukat, hiszen a 2rule bemutatkozása után közel fél évvel a drukkerek most már megrendelhetik – kivéve a diósgyőriek – maguknak a legújabb dresszeket – írja az mfor.hu.

A Puskás honlapján már megrendelhetők a felnőtt és a gyerek mezek is, melyek ára némileg magasabb lett a korábbiakhoz képest.A felnőtt mez ára 14 300 forint lett, miközben egy évvel ezelőtt a hazai mez ára 11 700, az idegenbelié pedig 14 000 forint volt.

A gyermek 2rule-mezeket ellenben valamivel olcsóbbra, 12 100 forintra árazta be a cég, miközben egy évvel ezelőtt 10 100 és 13 000 forintért lehetett hozzájutni az adidas által készített darabokhoz.

A Haladásnál szintén elérhetővé vált a webshopban az idei szezonra tervezett 2rule-mez, de a Hali-szurkolók sokkal rosszabbul jártak mint a felcsútiak. Tavaly a zöld-fehér csapat által használt mezeket 8990-9590 forint közötti áron lehetett megvenni.

Mészáros Lőrincék meze azonban 1,5-szer többe kerül: 14 000 forintért juthatnak kedvenc együttesük mezéhez a szombathelyi drukkerek.

címlapfotó: haladas.hu

Olvasói sztorik