NB I

Bartha: Nem verhetetlen a Fradi, a három pontért lépünk pályára

A paksi támadó úgy látja, ha minden összeáll, bárkit képesek legyőzni.

Az előző héten az Újpestet sikerült megfricskáznia a Paksnak, ezúttal pedig újabb fővárosi együttes, az éllovas Ferencvárosi TC lesz a tolnaiak ellenfele.

A paksiak támadója, Bartha László a Szusza Ferenc Stadionban remek lövéssel alakította ki az 1-1-es végeredményt, megszerezve ezzel az első gólját a most futó szezonban, a hivatalos honlapon pedig elárulta, mit vár Szerhij Rebrovék ellen. Ez is itthoni sztori: mindenki sírt a horrorsérülés láttán, Kabát aludni sem tudott.

A Fradi nagyon jó csapat, nem véletlenül vezeti a tabellát, ugyanakkor a Haladástól kikapott, ami azt mutatja, hogy nem verhetetlen. Mi pedig olyan csapat vagyunk, hogy ha minden összeáll, akkor bárkit le tudunk győzni. Az pedig egy percig sem lehet kérdés, hogy azért fogunk felmenni a pályára, hogy mindhárom pontot itthon tartsuk – mondta Bartha, aki a Fradi utánpótlásában is megfordult, sőt, négy évet a felnőtt keretben is lehúzott.

A harmincegy éves támadó azt is őszintén elmondta, kifejezetten rosszul élte meg, hogy ennyit kellett várnia a bajnokságban az első gólra, pedig a szezon elején még a lehetőségei is megvoltak, mégsem sikerült betalálnia.

Ez eléggé idegesített, és görcsössé váltam. Ez pedig azt hozta magával, hogy már a játék sem ment úgy. Na ez azután pláne nyomott engem, és volt négy olyan meccsem, amikor nagyon rosszul teljesítettem, végül ki is kerültem a kezdőből. Azóta csereként szálltam be, mikor jól, mikor kevésbé jól. Remélem most ezzel a találattal megtört a jég, és szép lassan minden a helyére kerül. Rég örültem ennyire gólnak, mint most. Úgy érzem, hogy a szikla szélét már elkaptam, és ki tudom húzni magam a gödörből – tette hozzá Bartha.

címlapfotó: paksifc.hu

Olvasói sztorik