NB I

A Fradi játékosa elmondta, milyen változást hozott Rebrov a csapathoz

Meghúzta a gyeplőt az ukrán szakember.

Lovrencsics Balázs, a Ferencváros támadója nemrég interjút adott az isaszegi városi lapnak. A játékos ebben beszélt sérüléséről és a Fradinál lezajlott augusztusi edzőváltásról is. Apropó Rebrov: azt olvastad, hogyan szúrt oda az ukrán a Vidinek?

– Még a nyári pihenő után, az első edzésen, egy kitámasztásnál szakadt le a porcgyűrű a jobb térdemben, ezt egyébként korábban már kétszer műtötték. Bár próbáltunk más megoldást keresni, végül harmadjára is meg kellett operálni, de szerencsére ez jól sikerült, a rehabilitáció után nemrég térhettem vissza a csapattal közös edzésekhez. Ha minden jól alakul, novemberben, decemberben már szeretnék százszázalékos állapotba kerülni, majd a téli alapozást az elejétől a végéig megcsinálni.

Amikor megsérült, még a német Thomas Doll volt a Fradi vezetőedzője, azóta viszont váltottak a csapat élén, az ukrán Szerhij Rebrov érkezett a posztra. Egy korábbi Európa-klasszis támadótól sok mindent elleshet.

Amikor kinevezték, kórházban voltam, de egyből arra gondoltam: csatárként kitől tanulhatnék, ha nem tőle? A műtét miatt eltelt néhány nap, amíg találkoztunk, de azóta bekapcsolódtam a közös munkába. Szeretnék bizonyítani neki és beverekedni magamat a csapatba.

Azt is elárulta, milyen változást hozott Rebrov a Fradihoz.

Szigorú szakember, fegyelmet vár tőlünk. Meghúzta a gyeplőt, ami szerintem kellett is a csapatnak. Amikor néha beszáll az edzéseken, mondjuk, egy labdatartásos gyakorlatba, egyből látszik, hogy nagyon jó játékos volt.

Címlapkép: ulloi129.hu

Olvasói sztorik