NB I

Radó szerint győzelmi kényszer alatt játszik a Puskás a Fradi ellen

A felcsúti támadó számára nem csak egy bajnoki a sok közül az FTC elleni fellépés.

Két hét válogatott szünetet követően a tizenegyedik fordulóval folytatódik az NB I, amelyben az éllovas Ferencváros a hazai pályán három találkozó óta veretlen Puskás Akadémiához látogat.

A felcsútiak támadójátékában ismét fontos szerep hárulhat Radó Andrásra, aki korábban két évet töltött a zöld-fehéreknél, bajnoki címet és két kupát is nyert, így pikáns lesz számára az összecsapás. Ha már Fradi: tudtad, hogy a zöld-fehérek megtalálták Nagy Ádám utódját? Mutatjuk „a csendes gyilkost”.

Többet várnék magamtól, főleg gólokban és gólpasszokban. Amikor lehetőséget kaptam, a mezőnyjátékomra nem volt panasz, mindig megpróbáltam a maximumot kihozni magamból – nyilatkozta bajnokságban nyolc forduló alatt mindössze egy gólt szerző Radó András az M4 Sport Játékoskijáró című műsorában.

A Puskás Akadémia öt éve nem győzte le a Ferencvárost, a zöld-fehérek viszont három éve nyeretlenek a Pancho Arénában a Felcsút ellen bajnoki mérkőzésen.

Minden sorozat megszakad egyszer, mi így készülünk. Győzelmi kényszer alatt játszunk, nyilván a bajnoki címre pályázó Ferencváros is, ebből csak jó mérkőzés keveredhet ki – tette hozzá Radó, utalva arra, hogy a 2018-2019-es szezonban már a tavalyi és a 2017-es bajnokot is legyőzték.

A Puskás Akadémia védője, Poór Patrik a most futó szezonban csupán két bajnokin szerepelt, ám Spandler Csaba sérülése miatt valószínűleg ezúttal a kezdőbe jelöli őt Benczés Miklós vezetőedző.

Mindenképpen úgy készülök, hogy jó teljesítménnyel és győzelemmel hozzuk majd le a hétvégi meccset. Gyors ellentámadásokkal szerintem meg lehet bontani a Fradit is, de itthon vagyunk, olyan bátran kell játszanunk, hogy a Ferencváros érezze, hiába vezeti veretlenül a tabellát, vért kell izzadnia, hogy elvigye a három pontot – nyilatkozta a 24 éves játékos a klub hivatalos oldalán.

címlapfotó: pfla.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik