NB I

Otthagyhatja az egész NB I-et a Mol Vidi FC

A csapatnak nem elegendő terhelés a magyar liga. Regionális nemzetközi bajnokságban gondolkozik a főszponzor.

Regionális nemzetközi bajnokságot szeretne a Mol Vidi FC főszponzora – írja a 24.hu. A Mol vezérigazgatója, Hernádi Zsolt a DIGI Sport reggeli műsorában adott interjút, amelyben kifejtette, hogy a csapatnak nem elegendő terhelés a magyar bajnokság. Amelyben egyébként a hétvégén három góllal kikaptak… Nem csoda, ha a csapat válogatott játékosa kifakadt a találkozó után.

A Vidi olyan ligát vízionál, amelyben a Ferencváros mellett olyan csapatokkal meccselne, mint a Dinamo Zagreb vagy a Slovan Bratislava.

Hernádi beszélt arról is, hogy szívesen leülne beszélgetni a névváltozás miatt tüntető szurkolókkal, de nem nyitottak rá a drukkerek. Ami szintén furcsa: itt mutattuk meg, hogy ilyen hülye időpontban ritkán játszik a Fradi és a Vidi…

Szőr mentén említette azt is, hogy a vasárnapi, rendkívül enervált csapat botrányosan gyengén játszott az MTK ellen, amikor azonban Garancsi Istvánt felhívta, hamar rácsapták a kagylót.

Érdekesség, hogy az NB I-ben, amelyet túl szűknek érez a Mol vezetője, jelenleg csak ötödik a csapat, ha elmaradt bajnokiját megnyeri, akkor is legjobb esetben a harmadik helyre jöhet föl.

Címlapkép: molvidi.hu

Olvasói sztorik