NB I

Nikolics nem érti, miért nincsenek nézők a Vidi mérkőzésein

A bajnok edzője "kíméletlen" sajtótájékoztatót tartott a Mezőkövesd elleni győzelem után.

Megírtuk: a címvédő MOL Vidi FC Felcsúton 3-1-re legyőzte a Mezőkövesd Zsóry FC-t az NB I szerdai, 3. fordulóból elhalasztott mérkőzésén.

– A Mezőkövesd egy jó formában lévő erős csapat, amely ellen szervezetten és egységesen kellett játszani, hogy miénk legyen a három pont. Gratulálok a játékosoknak, megérdemelték a győzelmet, okosan futballoztak ma este. Kemény ritmusban játszunk, sokat utazunk, Cigándon voltunk a hétvégén, most következik a DVTK elleni bajnoki, majd irány London, utána pedig az MTK-t fogadjuk. Szerencsére elkerülnek minket a sérülések, igyekszünk kicsit rotálni is a keretet, hogy formában tartsuk a játékosokat és egészségesek maradjanak – értékelte csapata teljesítményét Marko Nikolics a Mezőkövesd magabiztos legyőzése után a vidi.hu-nak.

A nemzetközi szereplés miatt halasztott, és szerdán bepótolt mérkőzés után az edző kitért a szurkolókra is.

 – Köszönöm szépen azoknak a szurkolóknak, aki ma is itt voltak, ők tényleg igazi szurkolók! Nem értem, ha az európai meccsen kint van 15 ezer néző, akkor egy bajnokin miért nincs 2-3000 drukker a lelátókon, emiatt csalódott vagyok – mondta.

Kiemelt fotó: www.vidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik