NB I

Már ott is hagyta Székesfehérvárt a Vidi FC csatárklasszisa

Úgy tudjuk, nincs visszaút, Lazovics döntése sokkolja a klubot.

Noha a hivatalos megerősítés várat magára, a Rangadó értesülései szerint Danko Lazovics már elhagyta a Vidit, a klub vezetői az öltözőben is bejelentették, távozik.

Aligha kérdés, a 35 esztendős támadó összerúgta a port valakivel, ám azt egyelőre nem tudni, a klubvezetéssel, netán valamelyik csapattárssal gyűlt meg a baja. Értesüléseink szerint a jelentős karriert – Leverkusen, PSV, Zenit – befutó szerb futballista ­enyhén szólva sem nyert volna népszerűségi versenyt a csapattársak körében (magyarán olykor a sajátjaival is kellemetlenkedett), a furcsa döntésével, hogy az idény elején lelép, igencsak nehéz helyzetbe hozta a bajnokcsapatot. (Nem tudni, a Puskás Akadémia elleni meglepő Vidi-botlás közrejátszott-e a légiós döntésében…)

Már csak azért is, mert a Vidi természetesen nevezte Lazovicsot az Európa Liga-sorozatra, így a helye most „ugrott”. Csak remélni merjük, hamarosan tisztul a kép a furcsa történetben, és kiderül, a korábbi szerb válogatott csatár miért kezdeményezte a szerződése felbontását, és miért döntött a visszavonulás mellett. Ha egyáltalán erről van szó…

A rossz híreknek nincs vége, a Vidi egy másik kulcsemberről is kénytelen lemondani a csütörtöki EL-meccsen.

Nyitókép: MTI Fotó: Bodnár Boglárka

Olvasói sztorik