NB I

Ittas vezetésen kapták az NB I egyik legrutinosabb, sokszoros válogatott játékosát?

A rutinos szélső állítólag buliból tartott hazafele autóval, amikor lekapcsolták a rendőrök.

Alkohol fogyasztását követően ült a volán mögé 2018. szeptember 2-án az a helyi férfi, akit Szombathelyen igazoltattak a rendőrök. Az intézkedés során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért előállították. A 39 éves gépjárművezetővel szemben – a jogosítványa elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a Szombathelyi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított – írta két hete a police.hu.

Az ugytudjuk.hu értesülései szerint a 39 éves férfi állítólag az NB I-es Szombathelyi Haladás egyik játékosa. A helyi portálnak többen megerősítették, hogy a sofőr a 36-szoros magyar válogatott Halmosi Péter volt, akinek az életkora is stimmel az előállított férfiéval.

A lap érdeklődésére Halmosi tagadta a vádakat, a rendőrség pedig nem adott részletes tájékoztatást, mivel folyamatban lévő ügyről van szó.

További hír a Haladás háza tájáról, hogy a hétvégi újabb vereség után a vezetőség le akarja váltani Michal Hipp vezetőedzőt, akit az NB I-ben már bizonyító magyar szakember követhet a kispadon.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik