Magyar foci

Megszólalt az edző, valóban szó van Dzsudzsák szerződtetéséről

Képben a Fortuna Sittard: jön a nagy visszatérés a holland bajnokságba?

Az élvonalbeli Fortuna Sittard vasárnap délután megszerezte a bajnoki évad első győzelmét (3–2-es diadal a NAC Breda otthonában), ám lehet, hogy nem ez a legjobb hír a csapat szurkolói számára.

Hanem az, hogy hamarosan erősödhet az együttes, méghozzá olyan futballistával, aki remekül ismeri a holland ligát, ugyanis 2008-tól felejthetetlen éveket töltött el a PSV-ben.

Naná, hogy Dzsudzsák Balázsról van szó, aki képbe került a Fortunánál, ahogy arról vasárnap már beszámoltunk. Kevin Hofland másodedző a mérkőzést követően a FOX Sportsnak beszélt a lehetséges igazolásról.

Több lehetőségünk is van, Dzsudzsák Balázs az egyik – fogalmazott a szakember. – A technikai igazgatónk foglalkozik az igazolásokkal, megerősíthetem, hogy felvetődött a magyar játékos megszerzése, ám közel sem száz százalék, hogy nálunk folytatja.

Egy biztos, egyik félnek sem érdeke húzni az időt, így, ha a Fortuna Sittard a szerződtetés mellett dönt, rövid időn – akár huszonnégy órán – belül bejelenthetik Dzsudzsák érkezését.

Egy másik magyar támadó lényegesen előrébb tart, mutatjuk, miért.

Nyitókép: AFP/PATRICIA DE MELO MOREIRA

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik