NB I

Balhé a Puskás–Vidin: megszólaltak a főszereplők

Varga József: ha azt látom, hogy támadják a csapatomat…

Magyar pályán ritkán látható balhéval ért véget a szombati Puskás Akadémia FC–Mol Vidi FC (2–1) bajnoki, ahogy az egyik olvasónk fogalmazott, „családon belüli erőszaknak” lehettünk szemtanúi.

Naná, hogy mindkét oldal másként magyarázza a történteket, ám az biztos, hogy a Vidiből nem a legharmonikusabban közt a Puskásba kerülő Varga József kulcsfigurája az esetnek.

Furcsa körülmények közt távoztam a klubtól, nem is tudtam elbúcsúzni senkitől, akitől szerettem volna – magyarázta a középpályás a felcsúti klub honlapjának. – Nem ültem fel a provokációnak, az pedig ösztönös reakció, ha azt látom, hogy támadják a csapatomat, akkor meg akarom védeni a sajátomat. Ez nem a Vidi-szurkolók vagy a volt csapattársaim ellen irányult, hanem bizonyos emberek ellen…

Megszólalt a hazaiakat irányító Benczés Miklós is.

– Dúltak az indulatok a találkozón, főleg a tíz-tizenkét perc hosszabbítás és a kihagyott tizenegyes miatt – mondta a szakvezető. – Mindkét oldalon férfiak játszanak, vannak ilyenkor indulatok, ez belefér, úgy gondolom, tudtuk kezelni. Nekem is csak annyi volt a dolgom, hogy az ellenfél és a saját játékosaim közé álltam.

Juhász Roland nyilatkozata a Vidi honlapján olvasható.

Ami a lefújást követően történt, az semmilyen körülmények között nem fér bele – fogalmazott a védő. – Én nem voltam ott az eseményeknél, nem tudom, miből alakult ki a perpatvar, de minden csapattal előfordul, hogy veszít, nem szabad úgy reagálni, ahogy azt tettük. Ugyanez vonatkozik ellentétes előjellel a hazaiakra is. Annyi biztos, hogy most rendezni kell a sorainkat a pályán és az öltözőben is, hiszen sorozatban fognak jönni a mérkőzések, fontos, hogy jól szerepeljünk az összes sorozatban.

Nyitókép: molvidi.hu

Íme a meccs utáni forró hangulat

Kihagyott 11-es és balhé a Puskás–Vidi végén

Dráma és balhé a Puskás–Vidi (2–1) végén. 😠😯😠😯😠A vendégek 102. percben kihagyott 11-ese után óriási tömegjelenet alakult ki: Hadzic a felcsúti kispaddal veszett össze, a békítő Benczés Miklós a földre került, Scepovic az öltözőig üldözte Varga Józsefet.

Közzétette: M4Sport – 2018. szeptember 15., szombat

Olvasói sztorik