NB I

A Facebookon derült fény egy újabb újpesti távozóra

Ismét távozott egy játékos a liláktól.

Itt az idő, hogy búcsút mondjak. Köszönetet szeretnék mondani a csapattársaimnak, az edzőimnek és a stábtagoknak, illetve külön köszönet jár a legjobb szurkolóknak. Öröm volt Újpesten játszani ‒ írta a közösségi oldalán Viktor Angelov.

Az Újpest FC honlapján egyelőre nincs nyoma a német születésű macedón csatár távozásának, ami ezek szerint hivatalosnak tekinthető. Nem rossz hír ez sem: az UEFA mentőövet dob a magyar klubfutballnak.

A 24 éves Angelov 2016 januárjában érkezett a Megyeri útra, azóta csak az idei tavaszt nem hazánkban töltötte, akkor a szkopjei Rabotnickit erősítette kölcsönben. Idén nyáron a Nyeftcsi Baku, az MTK, a Haladás és a Kisvárda ellen is pályára lépett csereként.

A 24.hu cikke rávilágít, hogy a játékos által közzétett képek közül az egyik a régi újpesti klubcímer, és a többin sem látható az új embléma, vélhetően ezzel is üzenni akart az újpesti vezetésnek.

A lilákhoz eddig két játékos érkezett: Razvan Horj és Giorgi Beridze, míg a távozott Angelov mellett Souleymane Diarra, Windecker József, Kálnoki-Kis Dávid és Tischler Patrik.

nyitókép forrása: Viktor Angelov Facebook

Olvasói sztorik