NB I

Böde: Pozitív, hogy ilyen rossz játékkal is nyertünk

A Ferencváros támadója szerint négy győzelem és egy döntetlen után nagyobb önbizalommal kellett volna játszaniuk Kövesden.

Szombat este kínkeserves győzelmet aratott a Ferencváros a Mezőkövesd Zsóry FC otthonában, a csereként pályára lépő Böde Dániel hosszabbításban szerzett találatával hozta el a három pontot a zöld-fehér csapat.

A meccset talán már korábban is eldönthette volna a vendég együttes, ám ennél a tizenegyes-szituációnál néma maradt a játékvezető sípja. A lefújást követően a győztes gólt szerző Fradi-támadó értékelt az M4 Sportnak.

Ilyen pályán nemhogy a Barcának, megyehármas csapatnak sem szabadna játszani
Árulkodó fotók, a trollok is lecsaptak a Valladolidra.

 – Nem játszottunk jól sajnos, négy győzelem és egy döntetlen után önbizalommal tele kellett volna idejönnünk, de ez nem látszott a csapaton. Bízom benne, hogy ez csak egy rossz nap volt, azért az pozitív, hogy ilyen rossz játékkal is tudtunk nyerni. Megmondom őszintén, fogalmam sincs, mit mondott a vezetőedző a szünetben, kint melegítettem, sajnos csere voltam, ezt tőle kell megkérdezni. Múlt héten úgy éreztem a tv-ből, hogy a második félidőben nagyon kellett volna a játékom, de sajnos betegség miatt ki kellett hagynom a meccset, most jól jött ki a lépés és az én gólommal tudtunk nyerni – nyilatkozta Böde az M4 Sportnak.

Azt egyébként, hogy mit mondott Szerhij Rebrov vezetőedző a szünetben, amitől feljavult a Fradi játéka, ide kattintva olvashatod el.

Böde volt a megmentő. Fotó és címlapfotó: fradi.hu
Olvasói sztorik