NB I

Egy Fradi-drukker felháborodott hangvételű levelet írt az MLSZ-nek

A nyári találkozók időpontjait kifogásolta a szurkoló.

A hivatalos adatok szerint 7143 néző látogatott ki a Groupama Arénába a Ferencvárosi TC–Paksi FC NB I-es összecsapásra múlt hét szombaton – az 1-1-re végződő meccs érdekes góljait ide kattintva tekintheted meg, itt pedig megnézheted, milyen ordító ziccert hagyott ki a hajrában a vendég együttes.

Ez a nézőszám pedig egy fanatikus Fradi-drukker szerint akár tízezer fölé is kúszhatott volna, amennyiben nem a hosszú hétvége kellős közepén, szép nyári időben, hanem például vasárnap este rendezik a találkozót – derül ki a Magyar Labdarúgó Szövetség hivatalos Facebook-oldalán olvasható felháborodott hangvételű üzenetből.

Normálisak Önök? Ki a fene dönt ilyenkor és miért? – teszi fel a kérdést a szövetségnek a szurkoló, aki aztán érveket is felsorakoztat amellett, hogy miért lennének jobbak nyáron a vasárnap esti meccsek.

A levél végén még egy problémát megemlít a drukker és arra kéri az illetékeseket, hogy minden szezon előtt órára lebontva, dátum szerint tegyék közzé a sorsolást, mert botrány, hogy nem lehet hónapokkal előretervezni.

Ha más bajnokságokban ez sikerül, akkor nálunk is sikerüljön, TV-társaságok, ide vagy oda. Oldják meg!

Íme a levél teljes tartalma.

címlapfotó: fradi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik