NB I

Valami a góloknál is fontosabb N’Gog számára

A Honvéd sztárigazolása napról napra akar fejlődni.

Hat szezont húzott le a Premier League-ben és több mint 60 meccset játszott a PSG-ben a Budapest Honvéd új szerzeménye, David N’Gog, akinek a pályafutása az utóbbi években némileg lejtmenetbe került. A 29 éves támadó az elmúlt két szezonban négy csak négy gólig jutott, pedig a kispestiek a nyáron távozó Lanzafame-Eppel duó pótlására szerződtették. A Bajnokok Ligájában DVSC ellen betaláló csatár azonban nem bánkódik azon, hogy nem a hajdani szinten futballozik.

A futballban bármi megtörténhet. Ez egy új feladat számomra, amit igyekszem minél jobban megoldani. Mostantól ezért a klubért játszom. Nem hiányolok semmit a múltból, a jelenben élek. Csak az foglalkoztat, hogy edzésről edzésre tovább képezzem magam és segítsem a csapatot. Persze jó visszaemlékezni arra, amikor az ember gólt lő a BL-ben. A Pool jó meccset játszott a Debrecennel, nekem is jó mérkőzésem volt, szóval szép emlék.

Újabb ajánlatot tesz a Real Madrid Neymarért
Kinyílhat egy kiskapu a spanyolok előtt.

Az U21-es válogatott után nyilván a felnőtt francia nemzeti együttesbe is be akartam kerülni, de ez nem adatott meg. Világbajnok játékosok alkotják a csapatot most, igazán örülök a sikereiknek. A legfőbb célom az előttem álló időszakban, hogy a legjobbamat nyújtsam. Csatárként mindenhol mindig a gólokat várják tőlem, úgyhogy igyekszem is ennek megfelelni. A legfontosabb számomra azonban az, hogy a csapat sikeresen szerepeljen.

– nyilatkozta az M4 Sportnak N’Gog.

Olvasói sztorik