NB I

Ennyit kérne Dzsudzsák az NB I-es szereplésért – sajtóhír

Az is előfordulhat, hogy csak őszre ugrik be a Vidihez.

Augusztus közepén még az volt a szenzáció, hogy a Ripost információi szerint komolyra fordultak a tárgyalások Dzsudzsák Balázs és a Mol Vidi FC között. A hetek-hónapok óta új csapatot kereső válogatott labdarúgó a külföldi keresete körülbelül feléért segítené a Bajnokok Ligája vagy az Európa Liga csoportkörébe tartó fehérváriakat – csakhogy az igénye még mindig többszöröse az egyik leggazdagabb magyar klub sztárjainak jutó csúcsgázsinál.

A lap azt írja, a sikeres nemzetközi szereplés a szabadon igazolható Dzsudzsák számára is vonzóvá tette a Vidit. Már konkrét összeget is emlegetnek: állítólag havi 48 millió forintot kér a játékáért, ami így is többszöröse a klub legmagasabb jelenlegi fizetéseinek.

A Ripost azt is megjegyzi, a Vidi vezetői számára több opció is szóba jöhet: előfordulhat, hogy csak decemberig, a csoportkör végéig kötnének szerződést a magyar játékossal, vagy hosszabb távú együttműködésben állapodnak meg, de ekkor is szóba jöhet a téli váltás – immár átigazolási díjért.

Azóta kiderült, Dzsudzsák visszatért az arab ligába, ismét az Egyesült Arab Emírségekben futballozik, méghozzá az al-Ittihad Kalba együttesében.

Címlapkép: mlsz.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik