NB I

Alaposan elmeszelték a Kisvárda légiósát

Valóban nem kegyelmeztek a kakaskodó ukránnak.

Az MLSZ fegyelmi bizottságának keddi határozatait ezúttal csupán szerdán délelőtt hozták nyilvánosságra.

A kisvárdai Anton Sindert a labdarúgással kapcsolatos mindennemű tevékenységtől négy hónapra eltiltották, mert egy sárga lapos figyelmeztetés után fenyegetően a játékvezető közvetlen közelébe lépett és az arcába ordított, közben a fejét el is találta.

Az ukrán játékos görög csapattársa Teodorosz Beriosz három mérkőzésre szóló eltiltást kapott, mert magasra emelt, nyújtott lábbal fejen talpalta ellenfelét a Ferencváros elleni meccsen.

Az újonc várdaiakra váró komoly szankciókról már kedd este írtunk.

Tárgyalás megtartása után a Diósgyőrrel szemben kiszabott szektorbezárás büntetést változatlanul fenntartották. A büntetésre azért került sor, mert a Puskás Akadémia FC elleni bajnoki mérkőzésen a szurkolók rasszista megnyilvánulásokat tanúsítottak.

Volt egy súlyos szankció a strandlabdarúgásban is: Izsvák Zsolt technikai vezetőt (Energia SC) a labdarúgással kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől nyolc hónapra eltiltották, mert „a nézőtérről a játékvezető személyére sértő kifejezést használt, majd az MLSZ-ről olyan tényt híresztelt, amely alkalmas arra, hogy az MLSZ működésével kapcsolatban a bizalmat megingassa”.

nyitókép: kisvardafc.hu

Olvasói sztorik