NB I

Nem maradt el a slusszpoén: álomgóllal mentett pontot a Vidi

Sokáig vezetett a Loki, aztán a hajrában jött Tamás Krisztián...

NB I, 4. forduló

Mol Vidi FC – Debreceni VSC 1-1 (0-1)
Felcsút, Pancho Aréna, 1446 néző. Játékvezető: Kassai Viktor
DVSC: Nagy S. – Cikos, Kinyik, Szatmári, Barna – Tőzsér – Varga K. (Mészáros, 84.), Haris, Bódi (Csősz, 72.), Szécsi M. (Bereczki, 13.) – Avdijaj. Vezetőedző: Herczeg András.
Vidi: Kovácsik – Nego, Juhász R., Vinícius, Tamás K. – Varga J. (Nikolov, a szünetben) – Pátkai (Lazovics, 67.), Huszti – Kovács I. – M. Scsepovics, Sós (Hadzic, a szünetben). Vezetőedző: Marko Nikolics.
Gólszerzők: Tamás K. (91.), illetve Varga K. (13.)

A magyar élvonal negyedik fordulójában már pénteken pályára lépett a Bajnokok Ligája selejtezőjében érdekelt Mol Vidi FC, a címvédő ellenfele a DVSC volt. A vezetést nagyon hamar megszerezték a debreceniek, Varga Kevin majd’ huszonöt méterről lőtt óriási gólt Kovácsik hálójába, 0-1. – videón a bomba ITT.

A folytatásban a fehérváriak mindent megtettek az egyenlítésért, sortban alakították ki a helyzeteket, de a szünetig az eredmény már nem változott. Fordulás után sokáig egyik kapu sem forgott igazán nagy veszélyben, majd érkezett csereként Lazovics, aki egy szabadrúgás után Juhász fejére varázsolt a labdát, a védő azonban ziccert rontott.

A hajrában Bereczki biztossá tehette volna a Loki-győzelmet, ám a 83. percben hiába cselezte ki a Vidi-kapust, üres kapuval szemben lyukat rúgott. A slusszpoén azonban nem maradt el, hiszen a 91. percben Tamás Krisztián órási gólt akasztott a bal felsőbe, 1-1. Így alakult ki az 1-1-es végeredmény.

címlapkép: molvidi.hu

Olvasói sztorik