Nemzetközi foci

Bonucci az érzéseire hallgatott, dühből hagyta el a Juventust

A torinóiakhoz visszatérő rutinos védő a teljesítményével nyerné el újra a drukkerek szeretetét.

Cristiano Ronaldo megszerzése után a nyár második legnagyobb bombameglepetése volt Leonardo Bonucci visszatérése a Juventusnál. Mint ismert, a kőkemény belső védő 2010 és 2017 között már szerepelt a torinóiaknál, majd egy rövid milánói kitérőt követően ezúttal ismét a Juve-szurkolóknak „mutatkozhatott be” a péntek délutáni sajtótájékoztatón.

Amikor távoztam, akkor az érzéseimre hallgattam, a dühből hozott döntések viszont általában nem helyesek. Otthonomként tekintek a Juventusra, ezért szerencsésnek érzem magam, hogy az elnöknek, a menedzseremnek és a Milan-vezetőségnek köszönhetően visszatérhettem – idézi Bonucci nyilatkozatát a Juventus hivatalos oldala.

Az olasz védő kitért a Juve-szurkolókkal való kapcsolatára, akik érthető módon nem örültek a távozásának.

Firmino csajának popsija durván korhatáros
Luxusjachton villantott a Pool-támadó barátnője.

Ha az ellenfél szurkolói kifütyülnek, azok feltüzelnek, ha pedig a saját szurkolóinktól jön a fütty, akkor azon dolgozok, hogy azt tapssá változtassam. Profi vagyok, a pályán fogok válaszolni a negatív hangokra. Ha ma érkezne máshonnan egy ajánlat, fel sem merülne benne, hogy elhagyjam a Juventust – folytatta a rutinos labdarúgó.

Bonuccit emlékeztették arra is, hogy amikor az AC Milanban gólt szerzett a Juventus ellen, megünnepelte a gólját, ezt pedig szintén rosszul viselték a torinói drukkerek. A védő azzal próbálta kivágni magát, hogy ritkán szerez gólt, korábban pedig többször is kritikával illette azokat a játékosokat, akik nem ünneplik meg a találatukat, hiszen abban a pillanatban éppen azt a klubot képviseli, amelyiknek a mezét hordja. Bonucci aztán a szezon céljairól is beszélt.

Az a célunk, hogy visszatérjünk Madridba , a BL-döntő helyszínére és harcoljuk a győzelemért,valamint behúzzuk a bajnoki címet és az Olasz Kupa-győzelmet.  Az edzés Cristiano Ronaldóval mindenki számára óriási motivációt jelent, egy pillanatnyi lazsálás sem fér bele nála, mindig koncentrál, és így emelni tudjuk az egész csapat szintjét is.

Bonucci dühből hagyta el a Juventust. Fotó és címlapfotó: www.juventus.com
Olvasói sztorik