NB I

Hihetetlen, micsoda őrület várja a Fradit Kisvárdán

Garantált a telt ház, meglepetés várja a szurkolótáborokat.

Három idegenbeli találkozó után szombaton a Ferencváros ellen játssza története első NB I-es mérkőzését hazai pályán a kisvárdai futballcsapat – a szabolcsi gárda új stadionjáról itt nézheted meg a lélegzetelállító képeket. Ugyan hétfőn a várdaiak már bejelentették az új vezetőedzőt – sokan meglepődtek a választáson –, ám a zöld-fehérek ellen még a megbízott tréner, Kocsis János irányítja a csapatot.

A várdaiak csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján az is kiderült, hogy várhatóan remek hangulat lesz a stadionavatón, hiszen minden jegy gazdára talált.

Hivatalosan is bejelenthetem a csütörtök délelőtti stadionbejárás eredményét: megkaptuk az engedélyt arra, hogy az új stadionban rendezhessük a mérkőzést. Nyugodtan mondhatom, hogy full telt ház, közel háromezer néző előtt, hiszen a belépőjegyek gazdára találtak. A parkolást és a stadion belüli útbaigazítást jelzőtáblák segítik, a stadionon belül több büfével várjuk a szurkolóinkat. Innentől kezdve kulturált körülmények között lehet a szombat esti meccsekre családi programot szervezni – idézi Révész Attila szakmai igazgatót a kisvardafc.hu.

A sajtóeseményen Leleszi Tibor polgármester és Dr. Seszták Miklós kormánybiztos is megjelent, utóbbi elmondta,  nem akármilyen nap lesz a szombati, amelyen mindkét szurkolótábornak szeretnének meglepetéssel szolgálni, a közönség szórakoztatásáról például fúvószenekar is gondoskodik majd.

A kezdés előtt három püspök szenteli majd fel a stadiont, aztán pedig jöhet a mérkőzés. Mindenkit arra kérek, hogy sportszerűen, a megengedett keretek között szurkoljon. Nemcsak ezen a mérkőzésen, hanem a továbbiakban is, bár ezzel Kisvárdán sosem volt gond – mondta Seszták.

Révész (középen) elmondta, telt ház lesz a Fradi ellen. Fotó: kisvardafc.hu
Olvasói sztorik