NB I

Dajka László ismét vezetőedző lesz az NB I-ben – hivatalos

Meglepő kisvárdai húzás…

Pontosan egy héttel ezelőtt számoltunk be arról, hogy Kondás Elemér távozik a Kisvárda edzői székéből. Azóta a Rangadónak is nyilatkozott a Debrecen egykori trénere, illetve kiderült, hogy a következő bajnoki mérkőzésen ki vezeti majd a csapatot az Újpest ellen.

Most azonban új információkkal szolgált a klub sportigazgatója, Révész Attila, aki egy lehetséges edzőjelöltet is megemlített:

„Az látszik, hogy jó irányba mozdultunk el, ezért a jelenlegi stábtagokra a jövőben is számítunk. Ugyanakkor úgy ítélem meg, ezen a poszton különösen fontos a kötődés a városhoz és a csapathoz, hogy ne csak az egyéni érdek érvényesülése legyen az első. Ennek mérlegelése alapján került képbe Dajka László, aki Kisvárdán járt gimnáziumba és felnőtt futballistaként itt mutatkozott be a csapatban. Ráadásul edzőként az utánpótlás terén is szerzett tapasztalatot, ami azért fontos, hogy az akadémiánkon is lennek számára feladat. Szóbeli megállapodást kötöttünk vele, már a helyszínen látta az Újpest elleni meccsünket, de a korábbi két találkozónk felvételét is elemezte. A héten megismerkedik klubunk felépítésével, a klubfilozófiával és a Ferencváros elleni mérkőzés után a felnőtt csapat vezetőedzői szerepkörét ő látja el.”

Címlapkép: kisvardafc.hu

Olvasói sztorik