NB I

Huhogás, obszcén kifejezések: szektorbezárások Diósgyőrben

Újfent rasszista hangokat lehetett hallani a lelátóról az NB I-ben.

Ismét elérkeztünk egy újabb keddhez, ami a magyar fociban egyenlő azzal, hogy asztalhoz ült a Magyar Labdarúgó Szövetségi fegyelmi bizottsága és a szokásoknak megfelelően megdorgálta az NB I-es és NB II-es csapatokat a hétvégi fordulóban tapasztalt „vétségeik” miatt.

Ezúttal is bőven akadt irgum-burgum: nem úszta meg a Diósgyőr, a Puskás Akadémia edzője és játékosa sem, továbbá fenntartották a szombathelyi Priskin Tamás korábbi, négy mérkőzésre szóló eltiltását, amit még az első kört követően róttak ki rá.

A felcsúti Molnár Gábor mezét emlékezetes módon tépték szét, a korábbi mezőkövesdi játékos pedig ezt követően ütött, ez a fegyelmi bizottságnál ezúttal egymeccses eltiltást ért, míg a Puskás-edző, Vincze Richárd a következő két bajnokin nem ülhet le a padra, mert sportszerűtlen módon tiltakozott a játékvezető ítélete ellen.

A keddi ülés legnagyobb vesztese a DVTK, amely stadionjában két szektort (G és H) is bezáratott az MLSZ a következő NB I-es meccsre szurkolói rasszista megnyilvánulása („huhogás”), tárgyak bedobálása és a mérkőzés játékvezetőjével szembeni obszcén kifejezés használata miatt – írja az mlsz.hu.

Szurkolói miatt büntették meg a DVTK-t. Fotó és címlapfotó: dvtk.eu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik