Sigér parádézott: az új fiú duplázott, a Fradi kiütötte ellenfelét

Eközben a Videoton az első félidőben megizzadt Ausztriában.

A Ferencvárosi TC és a Videoton FC is lejátszotta első felkészülési mérkőzését szerda este 18 órától.

A zöld-fehérek ellenfele a Baranya megyei első osztályban érdekelt Villány TC volt. A Fradi előnye az első félidőben már három találatra rúgott (Sigér duplázott, de Böde is jött), majd a szünet után is folytatódott a gólzápor. Priskin (3), Varga R., Lovrencsics G. (tizenegyesből) és Georgijevic is eredményes volt, így alakult ki a 9-0-s végeredmény.

Felkészülési mérkőzés

Ferencvárosi TC – Villány TC 9-0 (3-0)
Népliget
FTC: Holczer (Varga Á., 46.) – Botka (Lovrencsics G., 46.), Takács, Frimpong (Blazic, 46.), Csernik – Gorriaran (Leandro, 46.), Spirovski (Bőle, 46.), Sigér – Georgijevic, Böde (Priskin, 46.), Kundrák (Varga R., 46.)
Gólszerzők: Sigér (11., 44.), Böde (31.), Priskin (57., 74., 83.), Varga (58.), Lovrencsics G. (67. – tizenegyesből), Georgijevic (88.)

A bajnok Videoton FC ellenfele az osztrák másodosztályban érdekelt Kapfenberger SV volt, a találkozónak Dietersdorf adott otthont.

A fehérváriak tudósításából kiderül, hogy a magyar csapat 53. percben törte meg a gólcsendet, ekkor Huszti 23 méterről végezhetett el egy szabadrúgást, a sorfalról a labda a jobb szélen érkező Bolla elé került, aki nagyszerűen tekert középre, Stefan Scsepovics pedig hét méterről, higgadtan fejelt a kapu bal oldalába, 0-1.

A 67. percben növelte előnyét a Videoton: Huszti szépen tekert kapu elé egy szögletet, Vinícius pedig oktatni valóan fejelt az osztrák kapuba, 0-2. A hajrában az új szerzemény, Sós Bence is betalált, így alakult ki a 0-3-as végeredmény. 

Felkészülési mérkőzés

Kapfenberger SV – Videoton FC 0-3 (0-0)
Dietersdorf
Videoton, 1. félidő: Kovácsik – Nego, Fiola, Juhász, Tamás – Varga – Berecz, Pátkai – Kovács – Lazovics, M. Scsepovics. Videoton, 2. félidő: Tujvel – Bolla, Vinícius, Tóth, Stopira – Hadzic – Nikolov, Réti – Huszti – S. Scsepovics, Sós.
Gólszerzők: S. Scsepovics (53.), Vinícius (67.), Sós (89.)

Osztrák csapatot vert a Vidi – fotó: vidi.hu

címlapkép: fradi.hu