NB I

A Videoton védője a Puskásnál folytatja pályafutását – hivatalos

Benczés Miklós vezetőedző lecsapott a játékosra.

Nyolc év után a Puskás Akadémia FC-ben folytatja pályafutását Szolnoki Roland –  adta hírül a Videoton hivatalos oldala.

Az egyszeres válogatott játékos 2011 nyarán mutatkozott be az élvonalban a Paks elleni 4-0-ra megnyert találkozón, de már egy évvel korábban tagja volt az első Vidi-bajnokcsapat keretének. Több mint nyolc évig volt a fehérváriak játékosa, ez idő alatt 205 tétmérkőzésen lépett pályára csapatunkban. 2015 nyarán a magyar válogatottban is bemutatkozott, amikor is Litvánia ellen nyertünk 4-0-ra Debrecenben.

Ők lehetnek a nyertesei Rossi kinevezésének
Egyelőre sok a kérdés: Nikolics visszatér? Lanzafame jön? Előtérben a DAC-os és a kispesti vonal?

Szolnoki Roland hároméves szerződést írt alá a Puskásnál, amely honlapja szintén megerősítette a váltást.

Büszke vagyok arra, hogy ilyen fiatalon a klub legeredményesebb játékosa lehetek. Az elmúlt években rengeteg szeretetet és támogatást kaptam a szurkolóktól, akikkel a mai napig kiváló kapcsolatom van. Nagyon hálás vagyok nekik. Időnként az embernek szüksége van környezetváltozásra azért, hogy meg tudjon újulni. Nekem most jött el ez az idő. Mindig hálás szívvel gondolok vissza a Vidiben eltöltött évekre. A csapatnak és a szurkolóknak is sok sikert kívánok a közelgő nemzetközi kupasorozathoz! Szívből kívánom, hogy a játékosok és a szurkolók is újra átéljék azt a csodát, amit 2012-ben én is átélhettem a Vidivel, amikor bejutottunk az EL csoportkörébe – nyilatkozta Szolnoki Roland a vidi.hu oldalnak.

címlapfotó: vidi.hu

Szolnoki a Puskás új játékos. Fotó: pfla.hu
Olvasói sztorik