NB I

Szűkül a kör: máris egy felcsúti edzőjelölttel kevesebb

Marco Rossi nem tér vissza az NB I-be, de ismét kering a neve, mint lehetséges magyar szövetségi kapitány. Az olasz reagált.

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Puskás Akadémia FC vezetői megköszönték Pintér Attila munkáját, a felcsúti csapat tehát edzőt keres. A lehetséges érkezők között hamar felmerült Bernd Storck neve, de több helyen Marco Rossi Magyarországra történő visszatérését is emlegették már.

Az olasz szakember nevét egyesek a Puskás Akadémiával hozták hírbe, míg mások tudni vélik, hogy ha a soron következő két felkészülési meccsen gyenge eredményt ér el a magyar válogatott, akkor Georges Leekensnek nagyon gyorsan véget ér a szövetségi kapitányi megbízatása.

A Budapest Honvéd korábbi sikerkovácsa, a DAC Dunaszerdahely jelenlegi mestere az Új Szó hasábjain reagált a felreppent hírekre.

Ahogy ősszel sem, amikor először szóba került a nevem szövetségi kapitányként, úgy most sem keresett meg senki ezzel kapcsolatban

De mi a helyzet a felcsúti lehetőséggel?

Ez is csak pletyka. Nem tárgyaltam senki mással, csak Világi Oszkárral, a DAC tulajdonosával és Jan van Daele sportigazgatóval. Épp előző nap beszéltünk legutóbb telefonon, a lehetséges erősítésekről egyeztettünk

– tette hozzá Rossi.

címlapkép: fcdac.sk

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik