NB I

Irgalmatlanul beszólt a DVTK-nak a korábbi Fradi-kapus

„A sz*rt is gyönyörű dobozban, selyemmasnival átkötve tudják tálalni, de ettől az még mindig csak szar marad.”

Udvarácz Milán, a Kaposvár, a Békéscsaba, a Ferencváros, a Honvéd és a Pécs, valamint az ausztrál South Melbourne FC és APIA Leichhardt Tigers korábbi kapusa nyílt Facebook-bejegyzésben kritizálta a DVTK NB I-es csapatának tulajdonosát, Leisztinger Tamást.

„Bódog fizikailag és lelkileg is taccsra vágta a csapatot”
A DVTK tulajdonosa a kiesés ellen küzdő játékosok fizetéséről is beszélt.

A most 50 esztendős Udvarácz barátja, a Diósgyőrből elküldött Bódog Tamás védelmére kelt a bejegyzésben, amely sok kommentet és megosztást kapott.

– A mondanivalóm nem fog tetszeni mindenkinek, de nem is ez a célom. Olvastam a Rangadó.hu hírei között egy riportot Leisztinger Tamás futballklub-tulajdonossal. Hűen tükrözi a mai magyar futballvalóságot! Rezzenéstelen arccal tapos egy olyan emberbe, aki az elmúlt hónapokban a családjától távol napi 10-12 órában azon dolgozott, hogy a diósgyőri futballt az azt megillető helyre vezesse. Ha a vádjai igazak is lennének, akkor sem engedhetné meg magának ezt a stílust. Volt szerencsém részt venni a dán bajnokság utolsó fordulójának egyik mérkőzésén, a Brøndby–Aalborg összecsapáson és az azt követő záróvacsorán. A barátom több mint egy év után tért vissza mint meghívott vendég az eseményre. Olyan tisztelettel és szeretettel fogadták, amit az otthoni futballkörnyezetben elképzelhetetlennek tartok. Viszonylag egyszerű következtetést levonni, hogy ezen iparág magyar változatának minőségét már csak annak a vezetése múlja alul, ami nem kis teljesítmény! Az viszont tény, hogy csomagolásban senki sem veheti fel a versenyt. A szart is gyönyörű dobozban, selyemmasnival átkötve tudják tálalni, de ettől az meg mindig csak szar marad.

A mondanivalóm nem fog tetszeni mindenkinek de nem is ez a célom. Olvastam a mai rangadó.hu hírei között egy riportot Leisztinger Tamas futball klub tulajdonossal. Hűen tükrözi a mai magyar futball valóságot! Rezzenéstelen arccal tapos egy olyan emberbe aki az elmúlt hónapokban a családjától távol napi 10-12 órában azon dolgozott hogy a diósgyőri futballt az azt megillető helyre vezesse. Ha a vadjai igazak is lennének akkor sem engedhetne meg magának ezt a stílust. Volt szerencsém ma este részt venni a dán bajnokság utolsó fordulójának egyik mérkőzésén Brøndby-Aalborg összecsapáson és az azt követő zarovacsoran. A barátom több mint egy év után tért vissza mint meghívott vendég az eseményre. Olyan tisztelettel és szeretettel fogadtak amit az otthoni futballkornyezetben elképzelhetetlennek tartok. Viszonylag egyszerű következtetést levonni, hogy ezen iparág magyar változatának minőségét már csak annak a vezetése múlja alul ami nem kis teljesítmény! Az viszont tény hogy csomagolásban senki sem veheti fel a versenyt. A szart is gyönyörű dobozban, selyem masnival átkötve tudják tálalni, de ettől az meg mindig csak szar marad.

Közzétette: Milan Udvaracz – 2018. május 21.

A komment később! 😉

Közzétette: Milan Udvaracz – 2018. május 21.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik