NB I

„Bódog fizikailag és lelkileg is taccsra vágta a csapatot”

A DVTK tulajdonosa a kiesés ellen küzdő játékosok fizetéséről is beszélt.

Az amigeleken.hu DVTK-szurkolói portál szerkesztői személyes találkozóra hívták a klub tulajdonosát, Leisztinger Tamást, aki nyitott volt erre és a szombati bajnoki előtt már össze is ültek a felek. Az eseményen a vezető többek között beszélt a szurkolóknak a korábbi népszerű vezetőedző, Bódog Tamás elküldéséről, valamint a játékosok fizetéséről is szó esett.

Leisztinger elmondta, éppen a Szivics-érában határozta el, hogyha valaki még egyszer a médián keresztül üzenget neki, ahelyett, hogy bekopogna hozzá a problémájával, akkor azt a munkatársát azonnal kirúgja.

Előbb el kellett volna küldenem! – mondta Leisztinger Bódogról, utvala arra a korábbi elhatározására, miszerint, ha valaki a sajtón keresztül üzen neki, azt kirúgja. –Bódogban mindenki bízott, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, egyetlen győzelmet szerzett tavasszal a bajnokságban, és kiesett a csapat a Magyar Kupából, úgy, hogy a Puskás 3-0-ra verte a DVTK-t a visszavágón. Bódog olyan szinten taccsra vágta fizikailag és lelkileg a csapatot, hogy még most sem tértek magukhoz.

Leisztinger azt is elárulta, hogy kikérte két játékos véleményét, és miután azok azt mondták, hogy nem látnak reményt arra, hogy Bódoggal együttműködjenek, meghozta a döntést: a közönség körében igen népszerű edzőnek mennie kell.

A találkozón szó esett arról is, hogy a játékosok milliós nettó béreket visznek haza és különösen a magyar játékosok vannak jól megfizetve.

A szurkolókkal történő találkozó teljes összefoglalóját ide kattintva olvashatod el.

Bódogot szerették a drukkerek. Fotó és címlapfotó: dvtk.eu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik