NB I

A diósgyőri játékosok buktatták meg Bódog Tamást?

Állítólag túl sok volt az edzés és a kritika.

A Puskás Akadémiától elszenvedett egygólos vereség után  küldték el a DVTK kispadjáról Bódog Tamást vezetőedzőt, akit az utóbbi hónapok gyenge eredményei ellenére is szerettek a szurkolók, így óriási felháborodás fogadta a vezetőség döntését Miskolcon. A közkedvelt trénert a klub korábbi játékosa, Fernando Fernández váltotta, de vele sem lett jobb a helyzet, három meccs három vereség a spanyol szakember mérlege.

A Kossuth Rádió Sportvilág című csütörtöki műsorában a DVTK legendája, Salamon József egyértelműen a játékosokat tette felelőssé a csapat gyenge szerepléséért, szerinte nem a menesztett vezetőedző, Bódog hibája, hogy a klub kieső helyen áll az NB I-ben, sokkal inkább  a labdarúgók akaratát hiányolja.

Pontosan nem tudom, hogy mi történt, de hallok olyan híreket, hogy túl sok volt az edzés és a kritika a mérkőzések után – jegyezte meg a korábbi válogatott játékos.

Salamon hozzátette, a tetoválás, a marketing, a magnóhallgatás az öltözőben nagyszerűen működik már a miskolci klubnál is, csak az a plusz nincs meg, ami ezek mellett a külföldi játékosokra jellemző.

Lehet, hogy edzőbuktatás történt. Fotó és címlapfotó: dvtk.eu