NB I

Helyzet van a Fradinál, börtön lehet a vége

Mivel a meccs közbeni pályára lépés bűncselekmény, akár börtönt is kaphat az a szurkoló, aki a Ferencváros–Vasas (1-1) NB I-es bajnokin a kerítésen átmászva a meccs alatt a pályára ugrott. Ez az ügy rendőrségi része. Ami a klubot illeti, a Fradi vezetése példás gyorsasággal és a jogszabályokat figyelembe véve jár el az ügyben, és kitiltja a stadionból a vétkes drukkert – írja az origo.hu.

Hihetetlen sztori: a Fradiból igazolt válogatott játékost az MTK – hivatalos
Ez a magyar bajnokság egyik legfurcsább klubváltása.

Kiderült, hogy a szurkoló a C6-os szektor menekülő kapuján ugrott át. A Ferencváros – betartva az összes vonatkozó jogszabályt – a személyi adatok azonosítása után jegyzőkönyvet készít az esetről, majd arra tesz javaslatot, hogy a szurkolót az ilyenkor kiszabható maximális időre zárják ki a stadionból.

Az intézkedő vagyonőrök a rendőrségnek átadták a magáról megfeledkezett személyt, aki ellen bűncselekmény elkövetése miatt büntetőeljárás indul.Tehát a történet két szálon fut. Egyfelől a rendőrségen a bűncselekmény elkövetése miatt, másfelől a Ferencvárosnál, ahol a stadionból való kizárással büntetik majd meg a nézőt.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!