NB I

Máris távozhat a Videoton vezetőedzője

Marko Nikolic komoly lehetőség előtt áll.

Tavaly nyáron lett a Videoton FC vezetőedzője a szerb Marko Nikolic, de máris távozhat, függetlenül attól, hogy a székesfehérváriak megnyerik-e a bajnokságot.

A szerb Telegraf cikke szerint ugyanis ő a klubelnök legfőbb jelöltje a belgrádi Partizan kispadjára! A két fél már fel is vette a kapcsolatot egymással, és hamarosan a tárgyalások is megkezdődhetnek.

Nikolic korábban két időszakban is irányította a fővárosiakat, az előző idényben például a bajnokságot és a kupát is megnyerte velük.

A klubhoz közeli források azt állítják, az anyagiak nem túlságosan fontosak Nikolic számára, őt leginkább a klub tervei, célkitűzései, ambíciói érdeklik.

Az biztosnak látszik, hogy szélesebb jogkört kapna, mint korábban, például ő határozhatná meg, kik alkossák a játékoskeretet, ami logikus, hiszen ő felelős az eredményekért.

A lap szerint ugyancsak a jelöltek között van Darko Milanic, Ilija Stolica, Matjaz Kek és Vladimir Ivic is. A jelenlegi edző, Miroslav Djukic állása azért került veszélybe, mert a nagy rivális Crvena zvezdával szemben elveszítették a bajnoki címet, és a kupagyőzelemre sincs túl nagy esélyük.

nyitókép: vidi.hu

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik