NB I

A sürgősségin töltötte az éjszakát a Haladás játékosa

Gyurján Márton felépülése hosszabb időt vesz igénybe.

Mint beszámoltunk róla, Gyurján Mártont, a Haladás kapusát mentő vitte kórházba a Balmazújváros elleni bajnokiról. A játékos Harsányi Zoltánnal ütközött, aki szintén súlyos sérülést szenvedett.

Őrült bevásárlás: Guardiola lecseréli bajnokcsapatát?
A City nyáron hatalmasat robbanthat az átigazolási piacon.

Gyurján az éjszakát a sürgősségi osztályon töltötte – derült ki a szombathelyi klub hivatalos honlapjának beszámolójából.

– Marci az éjszakát a sürgősségi osztályon töltötte, vasárnap reggel átkerült a Markusovszky Kórház fül-, orr-, gégészetére – tudta meg a Haladás.hu dr. Prugberger Simon csapatorvostól. – A vizsgálatok során kiderült, hogy orrcsonttörése, agyrázkódása van, az orrán pedig öt centis nyílt seb keletkezett. Az is bizonyossá vált, hogy szerencsére nem szenvedett maradandó károsodást. Jelenleg még erős fájdalmai vannak, szédül, hányingere van – amiket ugye az agyrázkódás okoz. Az osztályon jó ellátást kap, vélhetően néhány napon belül hazajöhet, ám azt tudni kell, hogy jó időt igénybe vesz a felépülése, hiszen az orrcsonttörés nyolc napon túl gyógyuló sérülés. Kapusunk ezúton köszöni az aggódást, egyúttal mindenkit arra kér, hogy lehetőség szerint ne keressék, most az a legfontosabb, hogy pihenjen.

Gyurjánt mentő vitte kórházba  Fotó: haladas.hu
Olvasói sztorik