NB I

NB I: tényleg elhalaszthatják a szombati fordulót – hivatalos

Hamarosan megszületik az MLSZ döntése.

A Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a múlt héten egy, ezen a héten pedig három mérkőzés maradt el a mostoha időjárás miatt, illetve vasárnap egy NB II-es meccset sem tudtak lejátszani.

Ezt olvastad már?
Állítólag megállapodott a Barcával, és máris ontja a gólokat – VIDEÓ

A Rangadó.hu is beszámolt róla, szerdán, hogy a klubok és az MLSZ között szóba került a teljes szombati bajnoki forduló elhalasztása, ezért csütörtökön portálunk megkérdezte a szövetség szóvivőjét az ügy jelenlegi állásáról.

Sipos Jenő közölte, nem tud semmi újat mondani, a téma továbbra is egyeztetés alatt van, és remélhetőleg minél hamarabb eldől. Hozzátette, amennyiben halasztásra kerül sor, azt közzé teszik a hivatalos honlapjukon, de az MLSZ szándéka és álláspontja az, hogy minden maradjon az eredeti tervek szerint.

A meteorológiai tavasz első napjára virradóra többfelé mínusz 20 Celsius-fok alá csökkent a hőmérséklet ‒ közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Ezen a napon az átlagos minimum mínusz 1 fok, de csütörtök reggel az országos átlaghőmérséklet mínusz 15 fok volt.

Pillanatkép a szerdai Vác‒Diósgyőr kupameccsről Fotó: www.facebook.com/DVTK1910

Az előrejelzések szerint hőmérsékleti szempontból túl vagyunk a mélyponton, de megjegyezték: az ilyenkor megszokottnál jóval hidegebb, téli időnek még nincs vége. Késő délutántól délnyugat felől mediterrán ciklon érkezik, amely pénteken országos havazást okozhat, pénteken délen esetleg fagyott eső, ónos eső sem zárható ki.

Olvasói sztorik