NB I

Paintsil: Nem érdekel, ki mit mond és gondol rólam

A ghánai nagyon jól érzi magát a Ferencvárosban, ahol nagyszerűek a körülmények, így nem volt oka váltani...

Újra megszólalt Joseph Paintsil, a Ferencváros ghánai légiósa. Mind ismert, a kiváló szélső nagy hercehurca után tért vissza a télen a csapathoz, hazájában a hírek szerint maláriával kezelték, ám volt, aki ezt csupán cselnek vélte a játékos részéről, hiszen sokáig úgy tűnt, hogy a belga élvonalbeli Genknél folytatja pályafutását. A Paintsil-sztoriról és az esetleges Belgiumba igazolásáról itt írtunk bővebben. Paintsil most a Nemzeti Sportnak mondta el véleményét a történtekről és a Genkről, a maláriáról azonban nem beszélt, nem is kérdezték.

Ezt olvastad már?
Nagy bajban Zidane: vezéráldozattal járt az újabb siker

– Olvastam a pletykákat, a csapból is ez folyt. De nem foglalkoztam a hírekkel, nekem az a feladatom, hogy a pályán a legtöbbet hozzam ki magamból. Végig az motivált, hogy a legjobb formában térjek vissza a Fradiba, és a teljesítményemmel bajnoki címhez segítsem a csapatot.

– Afrikából származom, úgyhogy testben és lélekben is nagyon erős vagyok. Hallottam a különböző véleményeket, de nem érdekel, ki mit mond és gondol rólam. Profiként a karrieremre összpontosítok, a labdarúgásra tettem fel az életemet, a pályán akarok maradandót alkotni. Nagyon jól érzem magam a Ferencvárosban, nagyszerűek a körülmények, nem volt okom váltani.

Szóval bár korábban az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál a pletykákra és a játékos menedzserére utalva azt mondta,a játékos képviselőinek „az a céljuk, hogy felbontsák a szerződését, máshova elvigyék, de ez semmiféleképpen nem fogjuk megtenni”, mostanra szent a béke.

Fotó: fradi.hu
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik