NB I

Kassai beperelte az NB I-es csapatkapitányt

Bírósági tárgyalás lett a kiállításból.

Bizonyára sokan emlékeznek Lipták Zoltán tavalyi ámokfutására, miután Magyarország első számú játékvezetője, Kassai Viktor kiállította a Vasas elleni bajnokin. Nos, az ügynek máig nem lett vége, Kassai ugyanis a jó hírnév megsértéséért beperelte a DVTK csapatkapitányát. A válogatott védő a kiállítása utáni fegyelmi tárgyaláson ugyanis azt állította, hogy Kassai rasszista megjegyzéseket tett kameruni csapattársára.

LÁTTAD?

Brutálszexi feneket villantott a magyar focista barátnője – FOTÓK

A játékvezető 500 ezer forint sérelmi díjat kér, a mai, Győrben tartott tárgyaláson Lipták Zoltánnak csak az ügyvédje vett részt.

A bírósági jegyzőkönyre hivatkozó Kisalföld szerint Lipták azt mondta a fegyelmi tárgyaláson, hogy Kassai Viktor „lenegrózta” a kameruni játékost, Patrick Mevoungou-t. A mondat pedig így hangzott: „Shut up (kussolj) negró, fa….ó g…i vagy.”

A játékvezető természetesen tagadja a vádakat.

„Sem ilyet, sem más rasszista kijelentést nem tettem” – szögezte le hétfőn a jó hírnevének megsértése miatt perlő futballbíró, aki azt kéri: állapítsák meg a jogsértést és Lipták Zoltán fizessen neki 500 ezer forint sérelemdíjat – írja a Kisalföld.

Lipták majdnem nekiment Kassainak, de nem ezért perelte be Fotó: borsonline.hu
Olvasói sztorik