NB I

Egy héttel a rajt előtt három sérültje és egy betege van a Vasasnak

Nem jó előjelek.

A szombati Soroksár elleni felkészülési mérkőzés nem múlt el sérülések nélkül. Benesnek, Szivacskinak és Egerszeginek is kényszerből kellett elhagynia a pályát. Berecz megfázás miatt nem játszott – írja a Vasas honlapja.

MU:
José Mourinho le akarja rabolni korábbi klubját

A mérkőzés 70. percében Vít Benes maradt a földön a Soroksár térfelének közepén. Bár a Vasas játékosai szabálytalanságot reklamáltak, a játékvezető tovább engedte a játékot, és ebből a kontrából született meg – a középhátvéd nélkül – a Soroksár győztes találata. Ahogyan Benes feküdt perceken keresztül a fagyos műfüvön, és fájlalta combját, nem sok jót ígért. Helyére, az ellenfél második gólját követően Vaskó Tamás érkezett.

Hárman is kidőltek a Soroksár ellen Fotó: vasasfc.hu

A találkozó után a klubhonlap beszélt a cseh védővel, aki megnyugtatta őket, hogy nem komoly a sérülése, csak az ijedtség volt nagy, így nem lesz akadálya annak, hogy egy hét múlva a Videoton elleni bajnoki mérkőzésen pályára léphessen Felcsúton.

Az első félidő 40. percében Egerszegi Tamás sántikált le a pályáról, és helyét Laczkó Zsolt foglalta el. Egerszegi elmondta, hogy begyulladt a sarka, így pár napot pihentetnie kell, ám remélhetőleg ő is tudja vállalni a játékot a Videoton ellen.

A szünetben térdfájdalmak miatt el kellett hagynia a pályát Szivacski Donátnak is. Az ő állapotáról a vizsgálatok után tudnak majd beszámolni.

Hiányzott a Soroksár elleni kezdőcsapatból Berecz Zsombor. A középpályást egy influenza jellegű betegség támadta meg.

Olvasói sztorik