Nemzetközi foci

José Mourinho le akarja rabolni korábbi klubját

A középpályát erősítené a Manchester United menedzsere.

José Mourinho kiszemelte magának korábbi klubja, a Real Madrid két játékosát, Toni Kroost és Luka Modricot – értesült az Express című brit lap.

Ezt olvastad már?
Sallói góljánál azt sem tudta az ellenfél, hol a labda – VIDEÓ

A portugál edzőnek pótolnia kell a visszavonuló Michael Carricket – aki minden bizonnyal csatlakozik a szakmai stábhoz ‒, illetve tehermentesíteni szeretné Paul Pogbát, aki mostanság úgy futballozik, mintha ő jelentené egy személyben a Manchester United középpályáját.

A hírek kétségessé teszik a spanyol Ander Herrera jövőjét a csapatnál.

Mourinho szombat tegnap este kijelentette, hogy egyensúlyra van szüksége csapatának, és emlékeztetett, hogy már egy-két hónappal elmondta, nem akar csatárt vagy szélsőt igazolni, középpályást viszont igen.

Modricnak van tapasztalata a Premier League-ben, hiszen a Real Madrid előtt a Tottenham Hotspur játékosa volt.

Mourinho nyári igazolásai meggyengíthetik a Real Madridot Fotó: RADDAD JEBARAH / NURPHOTO

Kroos egyszer, 2014-ben már közel állt ahhoz, hogy a Manchester United játékosa legyen, az ügynöke és ő is megegyezett David Moyes menedzserrel, akit azonban a rossz szereplés miatt kirúgtak, így meghiúsult a klubváltás.

Paul Pogba és Phil Jones egyébként egy héttel ezelőtt alaposan megkapta a magáét, amikor csapatuk 1-0-ra kikapott a Newcastle United otthonában. Mourinho úgy üvöltözött velük, hogy még az öltözőfolyosó is zengett, de ez nem újdonság, hiszen a Tottenham elleni kudarc után Anthony Martial is hasonló bánásmódban részesült.

Olvasói sztorik